Is my fine incorrect for 41 over?

m4gician
Newbie
Newbie
Posts: 13
Joined:
Location: Toronto (Woodbridge), Ontario
Contact:

Is my fine incorrect for 41 over?

Unread post by m4gician on

Hey guys, 141 in 100, what's my fine supposed to be?

Set fine ($6x41 = 246) is correct.

Total payable is $301

Based on $7*41 = $287 + $15 surcharge = $302 not $301

Is that a FATAL flaw and enough to get it tossed at my retrial on Sep 3?


User avatar
ticketcombat
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 486
Joined:
Location: Toronto
Contact:

Unread post by ticketcombat on

$6 x 41km (=$246)
+ $50 victim surcharge
+ $5 costs
__________________
= $301

I have an explanation of fines on my site in the left column.
Fight Your Ticket!


Post Reply

Return to “Exceeding the speed limit by 30 to 49 km/h”